Mata'm

Una coproducció de Grec 2014 Festival de Barcelona, Velvet Events i La Villarroel

Amb un tret, un crit i un assassinat que té molt de suïcidi, així comença i acaba Mata’m . Una obra amb tocs d’humor embeguts en Chartreuse verd que atrapa des del primer moment i que ens convida a reflexionar sobre els nostres anhels i expectatives.

Un home cansat de viure, un expresidiari que acaba de sortir de la presó però ja hi vol tornar, una ex prostituta amb el desig esbarriat, una adolescent idealista que es pensa que balla bé i vol ser americana. Tots aquests personatges compartiran i viuran una mateixa història, tot i que des de llocs ben diferents. L’edat i l’experiència marquen trajectes ben distints. L’obra vol ser una comèdia negra, un drama blanc, una tragèdia poètica, un vodevil filosòfic. Una obra esquitxada d’humor i d’unes imatges sorprenents i plenes de poesia.

Els nostres somnis i desitjos, allò que anhelem, sigui ballar davant d’un rei, ésser estimats o simplement morir, són de fet els grans protagonistes d’una obra teatral propera i absorbent que signa l’actor, director i dramturg Manel Dueso, autor de peces com Sara i Simon, Estriptis, Matem els homes i Fortuna accidental, entre d’altres.

No recomanat per a menors de 18 anys

Fitxa Artística
AUTOR: Manel Dueso
DRAMATÚRGIA: Manel Dueso
DIRECCIÓ: Manel Dueso

REPARTIMENT:
Àurea Márquez (Chirli)
Carlota Olcina (Devita)
Francesc Orella (Arnal)
Boris Ruiz (Bastero)

ESCENOGRAFIA: Sebastià Brosa
DISSENY D'IL·LUMINACIÓ: David Bofarull
DISSENY DE SO: Bárbara Granados
COMPOSICIÓ MUSICAL: Bárbara Granados
VESTUARI: Míriam Compte
CARACTERITZACIÓ: Núria Llunell

COPRODUCCIÓ: Grec 2014 Festival de Barcelona, Velvet Events i La Villarroel


  • Mata'm

  • Mata'm

  • Mata'm

  • Mata'm

  • Mata'm

  • Mata'm

  • Mata'm

  • Mata'm

“3 estrelles. Mata’m és un text molt especial de Manel Dueso. Bukowski barrejat amb un lirisme desbocat. L’efecte és impredictible. Personatges al límit. Ironia notable. Boris Ruiz i Carlota Olcina triomfen. Mata’m és una obra diferent.” Juan Carlos Olivares. Time Out

“Repartiment de qualitat. L’altra nit, Francesc Orella, gran actor, va suscitar una irreprimible ovació, després d’una escena en solitari.” Joan-Anton Benach. La Vanguardia