Tornar

Els espectacles de Focus als teatres de Madrid

16/04/2024

Es habitual la presència dels espectacles de Focus a les cartelleres dels teatres més destacats de Madrid, ja sigui en concepte de gira com d’exhibició abans d’arribar als escenaris de Barcelona. És el cas de títols com El padre, La regenta, Una terapia integral o La celestina, muntatges que formen part de la programació escènica de la temporada de la capital.

Així, després de prop de 50 funcions, El padre de Florian Zeller, dirigit per Josep Maria Mestres i protagonitzat per Josep Maria Pou, enceta la seva última setmana de funcions al Teatro Bellas Artes.

La regenta de Eduardo Galán, basada en la novel·la de Leopoldo Alas Clarín, dirigida per Helena Pimienta i amb un elenc conformat per Ana Ruiz, Alex Gadea, Joaquín Notario, Jacobo Dicenta, Pepa Pedroche, Francesc Galcerán, Lucía Serrano i Alejandro Arestegui, ha finalitzat la seva estada al Teatro Fernán Gómez després d’un mes d’exhibició.

Per la seva banda, Una terapia integral de Cristina Clemente i Marc Angelet, i protagonitzada per Antonio Molero, Angy Fernández, Esther Ortega y César Camino, començarà la seva segona temporada d’exhibició al Teatro Fígaro.

Per últim, l’adaptació d’Eduardo Galán de La celestina de Fernando de Rojas, dirigida per Antonio C. Guijosa i amb un elenc capitanejat per Anabel Alonso en el rol de Celestina, a partir del 18 d’abril, al Teatro Reina Victoria, on realitzarà funcions fins al 16 de juny.