Solucions i qualitat en equipaments tècnics al servei del teu esdeveniment

Comptem amb noves tecnologies i gran diversitat d’equipaments i professionals que ens permeten oferir un servei tècnic òptim per a tota mena d’esdeveniments i produccions.

Disposem d’equipaments propis de so, il·luminació, audiovisuals i estructures què ofereixen una rendibilitat elevada, fiabilitat i capacitat de reacció per a qualsevol tipus d’esdeveniment, ja siguin actes corporatius o institucionals, congressos, concerts, gires teatrals i musicals o festivals.

EQUIPS D’IL·LUMINACIÓ

La il·luminació escènica creativa és un element clau en qualsevol esdeveniment. Comptem amb els millors dissenyadors d’il·luminació i amb un ampli catàleg de material d’última tecnologia.

ESTRUCTURES I ESCENARIS

Oferim una àmplia varietat d’estructures, maquinària i escenaris. Adeqüem a cada muntatge tècnic les estructures necessàries per a cadascun dels esdeveniments. Totes les nostres estructures i elements estan homologats i compten amb les seves certificacions de seguretat.

STREAMING

Disposem dels sistemes i equips necessaris per oferir solucions personalitzades per a tota mena de necessitats. Oferim serveis audiovisuals; esdeveniments digitals i híbrids; i sistemes de streaming, producció de continguts; retransmissions en directe i servidors de mitjans; serveis en línia; serveis end-to-end de tecnologia avançada; streaming en format televisiu i per multiplataforma, etc.

SISTEMES DE SO

Subministrem sistemes de so, liderat per tècnics enginyers. Comptem amb el millor equip d’àudio disponible amb tecnologia de processament d’alta fidelitat per a garantir una millor experiència de so i assolir l’equilibri òptim, ajustat als esdeveniments.

GESTIÓ D’ESPAIS

Tenim un equip especialitzat en la gestió d’espais que es dedica a l’assessorament tècnic i personalitzat que coordina les necessitats tècniques i audiovisuals de cada recinte oferint solucions còmodes i resolutives als nostres clients per aconseguir l’èxit esperat.
Josu Jáuregui
Director
Divisió de serveis tècnics
jjauregui@focus.cat
Ignasi Giol
Cap gestió d’espais
Divisió de serveis tècnics
igiol@focus.cat