Solucions i qualitat en equipaments tècnics al servei del teu esdeveniment

Comptem amb noves tecnologies i gran diversitat d’equipaments i professionals que ens permeten oferir un servei tècnic òptim per a tota mena d’esdeveniments i produccions.

Disposem d’equipaments propis de so, il·luminació, audiovisuals i estructures què ofereixen una rendibilitat elevada, fiabilitat i capacitat de reacció per a qualsevol tipus d’esdeveniment, ja siguin actes corporatius o institucionals, congressos, concerts, gires teatrals i musicals o festivals.

EQUIPS D’IL·LUMINACIÓ

La il·luminació escènica creativa és un element clau en qualsevol esdeveniment. Comptem amb els millors dissenyadors d’il·luminació i amb un ampli catàleg de material d’última tecnologia.

ESTRUCTURES I ESCENARIS

Oferim una àmplia varietat d’estructures, maquinària i escenaris. Adeqüem a cada muntatge tècnic les estructures necessàries per a cadascun dels esdeveniments. Totes les nostres estructures i elements estan homologats i compten amb les seves certificacions de seguretat.

STREAMING

Disposem dels sistemes i equips necessaris per oferir solucions personalitzades per a tota mena de necessitats. Oferim serveis audiovisuals; esdeveniments digitals i híbrids; i sistemes de streaming, producció de continguts; retransmissions en directe i servidors de mitjans; serveis en línia; serveis end-to-end de tecnologia avançada; streaming en format televisiu i per multiplataforma, etc.

SISTEMES DE SO

Subministrem sistemes de so, liderat per tècnics enginyers. Comptem amb el millor equip d’àudio disponible amb tecnologia de processament d’alta fidelitat per a garantir una millor experiència de so i assolir l’equilibri òptim, ajustat als esdeveniments.

GESTIÓ D’ESPAIS

Tenim un equip especialitzat en la gestió d’espais que es dedica a l’assessorament tècnic i personalitzat que coordina les necessitats tècniques i audiovisuals de cada recinte oferint solucions còmodes i resolutives als nostres clients per aconseguir l’èxit esperat.

LA FESTA DE LES PENYES 2022

NITS D’ESTIU AL CAIXAFORUM

INAUGURACIÓ DELS MUNDIALS DE HOCKEY FEMENÍ TERRASSA 2022

PRESENTACIÓ PLA ESTRATÈGIC CIRCUIT DE CATALUNYA

PRODUCCIÓ TÈCNICA ESCENARIS LA MERCÈ

RODA DE PREMSA BARCELONA SERVEIS MUNCIPALS

ACTE DE CELEBRACIÓ AFUMEX 50 ANYS

RODA DE PREMSA BARCELONA SERVEIS MUNICIPALS

GESTIÓ TÈCNICA D’ESPAIS

Josu Jáuregui
Director
Divisió de serveis tècnics
jjauregui@focus.cat
Ignasi Giol
Cap gestió d’espais
Divisió de serveis tècnics
igiol@focus.cat