Tornar

Nit Festiva i de retrobament en motiu del Centenari de la Federació Catalana De Basquetbol (FCBQ)

24/11/2023

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va celebrar el passat 10 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya i en el marc de la commemoració del Centenari del Bàsquet Català, l’acte ‘Fem futur! A 100 amb el Bàsquet!’ presentat pel cantant Edu Esteve i amb la presència de prop de 800 persones.

Focus va realitzar la direcció artística, a càrrec de Daniel Anglès, la direcció d’art de Mons Arranz, guió de Jaume Viñas, i la producció i coordinació íntegra per part del departament d’Esdeveniments, oferint un espectacle global, immersiu i amb un potent component musical i de tractament audiovisual.

Aquesta espectacular nit de celebració, música, llums i color, va ser un moment únic de retrobament de tota la família del Bàsquet Català que va comptar també amb un multitudinari sopar per als representants dels 260 clubs i entitats catalanes afiliades que van participar en l’acte.

Aquest va comptar amb l’assistència de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; el Director del Gabinete de la Presidencia del Consejo Superior de Deportes, Juan María Fernández; la presidenta de la Federación Española de Baloncesto (FEB), Elisa Aguilar; el president de l’ACB, Antonio Martín; i el president de l’FCBQ, Ferran Aril.