Tornar

ALGUNS DIES D’AHIR, una coproducció de Focus i TV3 guanya l’Intermedia-Globe Silver Award als World Media Festivals.

15/05/2023

La pel·lícula, escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Kiko Claverol, relata la vida d’una família en els dies convulsos que van envoltar l’1 d’octubre de 2017 i com la diferència d’opinions polítiques va arribar a confrontar amics i familiars. Enfocant-se en les ferides encara obertes en la població.

El telefilm està basat en l’obra de teatre original de Jordi Casanovas, que vam poder veure a La Villaroel del 26 de maig al 27 de juny de 2023. Compta amb el suport de l’ICEC i amb un repartiment excepcional format per Abel Folk, Míriam Iscla, Francesc Cuéllar i Marta Ossó.

Alguns dies d’ahir, que ja havia estat nominada al Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió, s’emporta, en l’edició d’aquest 2023, l’Intermedia-Globe Silver Award a la millor TV movie d’entreteniment, posicionant-se com una de les produccions televisives més notables de l’any a nivell mundial.

Celebrat a Hamburg, Alemanya, els World Media Festivals s’encarreguen de premiar les peces més mediàtiques, amb transmissió o sense, d’arreu del món. Per tant, rebre aquest premi va més enllà del reconeixement a l’equip que ha fet possible la pel·lícula, suposa un posicionament d’alçada per la dramatúrgia local i el cinema català.