Tornar

El padre arriba a Madrid

14/09/2023

El Padre, la versió en castellà de El pare, s’estrenarà al Teatro Bellas Artes de Madrid el 2024.

L’obra de Florian Zeller, amb direcció de Josep Maria Mestres i protagonitzada per Josep Maria Pou, arriba a Madrid després del seu èxit a Barcelona i arreu de Catalunya.

El pare, la versió en català de l’espectacle, estava protagonitzada per Josep Maria Pou, Rosa Renom, Victòria Pagès, Josep Julien, Pep Pla i Mireia Illamola. L’obra va estar en cartell al Teatre Romea del 17 de desembre de 2022 al 26 de febrer de 2023 amb un enorme èxit de crítica i públic, que va exhaurir les localitats a la majoria de les funcions. A l’acabar temporada al teatre barceloní, El pare va iniciar una extensa i exitosa gira per tot el territori de parla catalana.

Ara, un cop acabada la gira de la producció en català, arribarà a Madrid El padre, la versió en castellà de la mateixa producció, novament amb Josep Maria Pou al capdavant del repartiment, que en aquesta ocasió completaran Cecilia Solaguren, Elvira Cuadrupani, Jorge Kent, Alberto Iglesias i Lara Grube.

Aquest mes de setembre han començat els assajos a la capital de l’estat, de cara a la propera estrena al Teatro Bellas Artes, on s’estrenarà el 6 de març i estarà en cartell fins al 28 d’abril de 2024.