Tornar

Els espectacles de Focus conquisten al públic de Madrid

15/12/2023

Seguint el compromís del Grup Focus a l’hora d’impulsar i difondre la cultura dins i fora del territori català i de dotar als seus espectacles d’una vida d’exhibició llarga i fructífera, 3 produccions pròpies s’han instal·lat a Madrid, on continuen guanyant-se el cor de públic i crítica.

Fins el 7 de gener de 2024, Y… lo que el viento se llevó, espectacle de Ron Hutchinson dirigit per José Troncoso i protagonitzat per Gonzalo de Castro, Pedro Mari Sánchez, José Bustos i Carmen Barrantes, es representarà al Teatro Pavón.

Estrenada la seva estada a Madrid aquest mateix 7 de desembre, La isla del aire d’Alejandro Palomas, espectacle dirigit per Mario Gas i amb un repartiment d’excepció conformat per Nuria Espert, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Candela Serrat i Claudia Benito, es representarà a la sala principal del Teatro Español fins el 14 de gener de 2024.

A partir del 6 de març de 2024, El padre de Florian Zeller, dirigida per Josep Maria Mestres i protagonitzada per Josep Maria Pou començarà funcions al Teatro Bellas Artes, apropant, al públic de la capital, l’emotiva historia de l’Andrés i la seva angoixant lluita contra l’oblit.