Esdeveniments singulars i únics.

Som un referent en el sector dels esdeveniments, especialistes en el disseny de continguts escènics i culturals, tot creant solucions personalitzades i singulars, apostant per la innovació i les noves tecnologies.

Ens avala l’experiència dels nostres professionals que han treballat en diferents tipus d’esdeveniments com: presentacions de producte, lliuraments de premis, convencions, team building, sopars de gala, celebracions, actes d’inauguració i cloenda en competicions esportives, actes institucionals i de ciutat, mostres, exposicions i fires, accions artístiques, entre d’altres.

SERVEIS CREATIUS I PRODUCCIÓ TÈCNICA

Dissenyem i produïm esdeveniments integrals combinant creativitat i capacitat resolutiva, i adaptant-nos als objectius específics de cada projecte.

ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

Creem i organitzem esdeveniments corporatius com ara presentacions de producte i serveis comunicatius entre d’altres, per empreses i institucions.
Fem un seguiment exhaustiu de tot el procés de creació, i posem especial cura en generar confiança i notorietat entre l’empresa i els seus clients.

GRANS CELEBRACIONS

Les grans efemèrides requereixen grans celebracions. Comuniquem i mantenim viu el record històric, en els àmbits institucional, corporatiu, cultural o festiu.
Les nostres propostes es basen en dissenys amb força comunicativa que augmenta la repercussió a la premsa i als mitjans en general, augmentant així la seva visibilitat.

ESDEVENIMENTS EN LÍNIA

Fem esdeveniments virtuals amb públic presencial i en línia. Planifiquem esdeveniments híbrids realitzats pel directe i el diferit.

CELEBRACIONS ESPORTIVES

Ens apassiona l´organització de celebracions esportives perquè l´esport ens fa vibrar i a més. Som especialistes en grans cerimònies de competicions esportives.

LLIURAMENT DE PREMIS

Conjuguem les diferents arts escèniques i posades en escena per celebrar lliuraments de premis que transmetin l’esperit de l’organitzador, i oferim conscients la presència de personalitats i autoritats reconegudes per aportar més valor a l’esdeveniment.

EXPOSICIONS, FIRES I CONGRESSOS

En l’organització d’exposicions, fires i congressos posem tots els nostres coneixements de en disseny escènic i escenogràfic al servei de l’estand ferial. Treballem per la captació de públics, i posem la cultura al servei del màrqueting, per aconseguir el màxim d’impacte amb els objectius dels nostres clients.
Joan Còdol
Director
Divisió d’esdeveniments
jcodol@focus.cat
Ferran López
Cap de projectes
Divisió d’esdeveniments
flopez@focus.cat
Joaquín Luque
Cap de producció
Divisió d’esdeveniments
jluque@focus.cat