Esdeveniments singulars i únics.

Som un referent en el sector dels esdeveniments, especialistes en el disseny de continguts escènics i culturals, tot creant solucions personalitzades i singulars, apostant per la innovació i les noves tecnologies.

Ens avala l’experiència dels nostres professionals que han treballat en diferents tipus d’esdeveniments com: presentacions de producte, lliuraments de premis, convencions, team building, sopars de gala, celebracions, actes d’inauguració i cloenda en competicions esportives, actes institucionals i de ciutat, mostres, exposicions i fires, accions artístiques, entre d’altres.

SERVEIS CREATIUS I PRODUCCIÓ TÈCNICA

Dissenyem i produïm esdeveniments integrals combinant creativitat i capacitat resolutiva, i adaptant-nos als objectius específics de cada projecte.

ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

Creem i organitzem esdeveniments corporatius com ara presentacions de producte i serveis comunicatius entre d’altres, per empreses i institucions.
Fem un seguiment exhaustiu de tot el procés de creació, i posem especial cura en generar confiança i notorietat entre l’empresa i els seus clients.

GRANS CELEBRACIONS

Les grans efemèrides requereixen grans celebracions. Comuniquem i mantenim viu el record històric, en els àmbits institucional, corporatiu, cultural o festiu.
Les nostres propostes es basen en dissenys amb força comunicativa que augmenta la repercussió a la premsa i als mitjans en general, augmentant així la seva visibilitat.

ESDEVENIMENTS EN LÍNIA

Fem esdeveniments virtuals amb públic presencial i en línia. Planifiquem esdeveniments híbrids realitzats pel directe i el diferit.

CELEBRACIONS ESPORTIVES

Ens apassiona l´organització de celebracions esportives perquè l´esport ens fa vibrar i a més. Som especialistes en grans cerimònies de competicions esportives.

LLIURAMENT DE PREMIS

Conjuguem les diferents arts escèniques i posades en escena per celebrar lliuraments de premis que transmetin l’esperit de l’organitzador, i oferim conscients la presència de personalitats i autoritats reconegudes per aportar més valor a l’esdeveniment.

EXPOSICIONS, FIRES I CONGRESSOS

En l’organització d’exposicions, fires i congressos posem tots els nostres coneixements de en disseny escènic i escenogràfic al servei de l’estand ferial. Treballem per la captació de públics, i posem la cultura al servei del màrqueting, per aconseguir el màxim d’impacte amb els objectius dels nostres clients.

ACTE DE CELEBRACIÓ AFUMEX 50 ANYS

ACTE DE CELEBRACIÓ AFUMEX 50 ANYS

ACTE PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

ACTE D’INAUGURACIÓ DELS MUNDIALS DE HOCKEY FEMENÍ DE TERRASSA 2022

PREMI COMERÇ AJUNTAMENT DE BARCELONA

II CONVENCIÓN TURESPAÑA

PREMIERE LUZIA A MADRID

37A NIT DE L’EDICIÓ

30 EDICIÓ NIT DEL TURISME DE LA COSTA DAURADA I LES TERRES DE L’EBRE

Joan Còdol
Director
Divisió d’esdeveniments
jcodol@focus.cat
Ferran López
Cap de projectes
Divisió d’esdeveniments
flopez@focus.cat
Joaquín Luque
Cap de producció
Divisió d’esdeveniments
jluque@focus.cat