Tornar

Finalitzat el rodatge de Reina Roja

21/02/2023

La nova sèrie espanyola original de Prime Video REINA ROJA, coproduïda per Focus i Dopamine, ha arribat al final després de diversos mesos en què l’equip, encapçalat pel director Koldo Serra i els intèrprets principals Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian, han recorregut Madrid des de Lavapiés, a Chamartín. Localitzacions emblemàtiques de la capital han estat protagonistes al rodatge del primer lliurament de la trilogia de Juan Gómez-Jurado, el passadís de San Ginés, la plaça d’Espanya, el barri de Lavapiés, la plaça d’Orient, el palau de Cristal i les estacions de metro de Chamberí, Noviciado, Chamartín i Goya.

Prime Video ha mostrat a més les primeres imatges dels actors durant els enregistraments de diferents escenes. Vicky Luengo (Antidisturbios, Historias para no dormir) és Antonia Scott, l’agent d’un projecte policial secret, i Hovik Keuchkerian (La casa de papel, Antidisturbios) interpreta el policia basc Jon Gutiérrez amb qui la protagonista s’haurà d’entendre.

Koldo Serra (Sin huellas, La casa de papel) és el director principal de l’adaptació, juntament amb Julián de Távira (‘Hernán’) que signa els capítols 4 i 6. El director ha explicat que ha estat un projecte molt intens que ha durat “24 setmanes (110 dies)” i que han estat “especialment dures” les darreres tres setmanes. Tot i això, se sent emocionat per la “meravellosa i intensa aventura”.

 

Sinopsis

Amb un quocient intel·lectual de 242, Antonia Scott és oficialment la persona més intel·ligent de la Terra. La seva intel·ligència li va valer convertir-se en la ‘Reina Roja’ d’un projecte policial secret i experimental, però el que semblava un do es va convertir en una maledicció i ho va acabar perdent tot. Quan el fill d’una magnat poderosa apareix assassinat grotescament a la seva mansió, i la filla de l’home més ric d’Espanya és segrestada, l’organització Reina Roja s’engega. Mentor, antic cap d’Antonia, recorre Jon Gutiérrez, un policia basc i temperamental a punt de ser expulsat del cos, per reactivar Antonia. El sinuós joc del gat i el ratolí en què es veuen embolicats Jon i Antonia durant la seva investigació els servirà també per descobrir que s’admiren i complementen mútuament gairebé tant com s’irriten. Reina Roja és un thriller inquietant i diferent, on la ciutat de Madrid és una protagonista més, i que combina la urgència i acció de la investigació amb la sucosa i bromista química dels seus dos protagonistes.

Reina Roja s’estrenarà en exclusiva a Prime Video a més de 240 països i territoris de tot el món.