Tornar

HARRY POTTER™: The Exhibition arriba les 20.000 entrades venudes en prevenda

19/10/2023

El 17 de novembre de 2023, aterra, a Barcelona Harry Potter™: The Exhibition, una experiència immersiva de la mà de Imagine exhibitions i Warner Bros. Entertainment que ens farà capbussar-nos dins l’univers creat per J.K. Rowling, i ho fa creant una gran expectació, com ho testimonien les més de 20.000 entrades venudes en prevenda.

FOCUS en gestiona el màrqueting  digital i la difusió de promocions i continguts,  tant a les xarxes socials com als diversos mitjans de comunicació.

A Harry Potter™: The Exhibition els visitants podran accedir als continguts propis de les pel·lícules i dels rodatges i les reproduccions dels entorns i localitzacions, personatges, objectes i bèsties més icòniques i emblemàtiques de les aventures de Harry Potter i del Wizarding World.

La venda de les entrades es va obrir al públic el divendres 15 de setembre i des d’aleshores ja s’han venut més de 20.000 entrades, un fet que permet assegurar que Harry Potter™: The Exhibition serà una de les atraccions de l’any a Barcelona tant per a grans com per als més petits.