Tornar

La noche de los muertos vivientes ¡Live! arriba al Teatre Condal amb una experiència inmersiva.

15/05/2023

Vive el primer espectáculo inmersivo en el teatre condal Barcelona

Ja estan a la venda les entrades de La noche de los muertos vivientes ¡Live!, l’espectacle més terrorífic i divertit de l’any, que arribarà al Teatre Condal el 22 de setembre.

L’obra, una autèntica experiència immersiva que adapta la pel·lícula de culte de George A. Romero, promet recrear els moments més icònics d’aquest clàssic del cinema.

El muntatge, que és l’única producció oficial autoritzada pels hereus del mestre George A. Romero, desplegarà un ampli ventall dels recursos més propis de la sèrie B, en un festival de zombies, vísceres i sang… Molta, molta sang!

El públic podrà triar, a l’hora de comprar l’entrada, la zona en la que vol seure ja que, depenent de la localitat, tindrà una vivència de l’espectacle completament diferent, des de la distància segura (en principi) de la Zona Superior fins a la Zona Splash amb abundants esquitxades de fluids assegurades. A més, algunes zones donen accés a l’Scary Tour, un sinistre recorregut per les entranyes del teatre només apte per als més atrevits.

Es preveuen, a més, activitats i funcions especials per Halloween, que convertiran el Paral·lel en una autèntica zona zero d’infestació zombie.