Tornar

LALI SYMON S’ACOMIADA DEL TEATRE ROMEA AMB UN HOMENATGE A LES PERSONES CUIDADORES

24/01/2024

El proper diumenge 28 de gener a les 18h el Teatre Romea acollirà l’última funció de Lali Symon. L’obra, escrita i dirigida per Sergi Belbel, i protagonitzada per Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch, és una producció de Teatre Romea i Grec 2023 Festival de Barcelona.

El text, construït a partir de les vivències personals de la pròpia Vilarasau, presenta el personatge de Lali Symon, una monologuista còmica incisiva, forta i independent, però que, en realitat, només és l’alter ego públic d’una dona més normal, confrontada als obstacles i vicissituds de la vida, havent de cuidar la seva mare malalta i veient com, sense poder-ho evitar, una distància cada vegada més evident la va separant de la seva filla adolescent.

Per tal de poder acomiadar un espectacle com Lali Symon tal com es mereix, ALIURA, el nou portal de referència sobre la dependència a Catalunya, juntament amb el Teatre Romea, vol retre un homenatge a les persones cuidadores que atenen a les seves persones grans durant una etapa de la seva vida. Per això conviden a dones i homes entre 45 i 65 anys a la funció exclusiva de Lali Symon, el proper 28 de gener a les 18h al Teatre Romea.

Un cop acabada la funció, mitjançant un col·loqui, el públic assistent tindrà veu per compartir les seves vivències i impressions amb les intèrprets i l’autor i director de la funció.