Tornar

Nuria Espert arriba al Teatre Romea amb La isla del aire

21/02/2023

La isla del aire és la nova producció del Teatre Romea protagonitzada per Núria Espert. L’obra, escrita per Alejandro Palomas, i dirigida per Mario Gas, farà estada al Teatre Romea del 25 de març al 14 de maig i promet ser un dels èxits de la temporada.

Protagonitzada per Núria Espert, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Miranda Gas i Candela Serrat, La isla del aire ens trasllada a Menorca, on una família de cinc dones, guiades per la vella Mencía (la matriarca de la família), s’endinsen en un viatge en barca a la Isla del Aire. La mort de l’Helena, la neta gran de la Mencía, es ben present en el pensament de la família i, durant aquesta excursió, la Mencía obligarà a les seves filles i netes a enfrontar-se a la veritat i als secrets que oculten.

La isla del aire, escrita per l’aclamat autor Alejandro Palomas, és una nova oportunitat per tornar a veure en escena un dels grans mites del teatre contemporani, Núria Espert, que torna al Teatre Romea, el lloc que la va veure debutar amb només tretze anys.