Tornar

Presentació de La noche de los muertos vivientes ¡LIVE!

14/09/2023

Arriba un dels esdeveniments de la temporada, l’estrena al Teatre Condal de La noche de los muertos vivientes ¡LIVE!, un espectacle immersiu basat en la incònica pel·lícula de George A. Romero, Night of the Living Dead. L’espectacle, dirigit per Roger Julià i adaptat per Daniel Anglès, està protagonitzat per Víctor G. Casademunt, Roger Julià, Mercè Martínez, Malcolm McCarthy, Alèxia Pascual, Jordi Soriano, Míriam Tortosa i Nesa Vidaurrázaga.

El dijous 21 de setembre es farà la presentació als mitjans de La noche de los muertos vivientes ¡Live! al Teatre Condal. L’esdeveniment començarà a les 16h amb l’accès exclusiu per als mitjans de l’Scary Tour,  un sinistre recorregut per les entranyes del teatre només apte per als més atrevits. Tot seguit es farà un passi de gràfics d’escenes de l’espectacle on els mitjans podran comprovar in situ l’experiència immersiva que es viurà a la Zona Splash, que son els millors seients del teatre i amb el públic protegit amb impermeables per cobrir-se de la sang, las vísceres i els bocins de cervell que els hi cauran a sobre. A l’acabar el passi de gràfics la companyia, acompanyada per Daniel Anglès, director artístic del Teatre Condal i responsable de l’adaptació de l’obra, presentaran l’espectacle als mitjans.

La noche de los muertos vivientes ¡LIVE! començarà funcions el divendres 22 de setembre i l’estrena oficial serà el dijous 5 d’octubre.

Inicio