Tornar

Programació d’espectacles al Tibidabo

25/04/2024

El parc d’atraccions Tibidabo ha adjudicat a Focus, la programació dels espectacle de caire familiar que es realitzaran a terme a la Plaça dels Somnis durant les tardes dels caps de setmana i festius dels mesos de maig i juny, i les nits de dimecres a diumenge durant el mes d’agost de la temporada 2024.

Aquests espectacles, d’una durada aproximada de 30 minuts, estan identificats amb els eixos estratègics del Parc, solidaritat, educació, sostenibilitat i generador d’experiències en el sentit d’aconseguir el millor record positiu de les persones que el visiten.

 

GERONIMO STILTON, UNA AVENTURA SÚPER RATALÒNICA-FANTÀSTICA

Dies: 1, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de maig

Espectacle musical familiar, divertit, dinàmic i molt fantàstic, de 30’ de durada, protagonitzat per Gerònimo Stilton. Dissenyat i creat escenogràficament per ser representat a l’aire lliure que facilita l’adaptació escènica, amb la música gravada, però cantat en directe, que ens permet abaratir la producció executiva i, alhora, augmentar el feedback amb el públic assistent.

Un espectacle en el que hi conviuran dos mons paral·lels (Ratalona i Fantasia), que estaran més a prop del que pugui semblar, i que estarà farcit de cançons súper conegudes del món Stilton com “Fantasia”, “Plou”, “El gran retorn” entre d’altres en el que el Gerònimo estarà acompanyat per 5 personatges tan fantàsticament coneguts com són l’Scribacchinus, el Boletus, la Neridiana i la Flordiana.

 

LASERSHOW

Dies: 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25, 28, 29, 30, i 31 d’agost

LASERSHOW és un espectacle audiovisual immersiu i nocturn per a tots els públics amb tecnologia làser.

L’espectacle submergeix a l’espectador a un món de multitud de raigs de tots colors,  formes geomètriques que es formen sobre l’aire, túnels infinits, formes abstractes que es recargolen i es transformen al ritme trepidant de la música, bandes de colors, sostres de llum, parets fixes i mòbils.

Dissenyat de manera que el ritme i la intensitat deixin al públic de totes les edats  impactats i amb ganes de tornar a veure de nou l’espectacle.

Una producció creada amb la intenció de què el públic es diverteixi, vibri, s’emocioni, balli, en definitiva, gaudeixi intensament de l’espectacle.