Tornar

S’estrena oficialment La noche de los muertos vivientes ¡Live!

11/10/2023

El dijous 5 d’octubre, a les 20h al Teatre Condal, es va fer l’estrena oficial de La noche de los muertos vivientes ¡Live! 
L’estrena de l’espectacle, que va començar funcions el divendres 22 de setembre, va congregar intèrprets, directors i productors del món del teatre i el cinema, músics i d’altres personalitats culturals, premsa i influencers que no es van voler perdre la gran cita i van omplir fins dalt la platea del Condal, convertint el Paral·lel en l’autèntica zona zero de l’apocalipsi zombie. Els més afortunats van poder gaudir del terrorífic Scary Tour, un sinistre recorregut per les entranyes del teatre previ a l’inici de la funció.
Després de la funció tot el públic es va poder fer fotos amb l’equip artístic de l’obra al photocall situal al hall del teatre i brindar per l’èxit de l’espectacle, que amb l’arribada de Halloween comença les setmanes més intenses de representacions.
L’espectacle, dirigit per Roger Julià i adaptat per Daniel Anglès, està protagonitzat per Víctor G. Casademunt, Roger Julià, Mercè Martínez, Malcolm McCarthy, Alèxia Pascual, Jordi Soriano, Míriam Tortosa i Nesa Vidaurrázaga, i romandrà en cartell fins al 19 de novembre.