Tornar

Sylvia Lagarda-Mata guanya la segona edició del Premi Santa Eulàlia de Novel·la de Barcelona amb Veus de mort als Encants Vells.

21/02/2024

El 12 de febrer, diada de Santa Eulàlia, el Teatre Goya va acollir la gala d’entrega de la segona edició del Premi Santa Eulàlia de Novel·la de Barcelona, que va recaure en l’autora barcelonina Sylvia Lagarda-Mata amb la seva novel·la Veus de mort als Encants Vells.

El Premi Santa Eulàlia de Novel·la de Barcelona, impulsat per Àfora Focus Edicions i l’editorial Comanegra, està dotat amb 25.000 euros, i esdevé un dels premis literaris capdavanters en llengua catalana. Un premi a l’obra inèdita en català, que impulsa la creació vinculada a la ciutat de Barcelona fomentant el talent narratiu local.

A Veus de mort als Encants Vells coneixerem la història del primer assassí en sèrie de la ciutat. Els primers crims «mediàtics» del país. I la gran aventura d’un personatge memorable, Auguste Dupin, el detectiu creat per Edgar Allan Poe, que en aquesta aventura arriba a Barcelona per a descobrir qui és el conegut com «el llibreter assassí».