Tornar

Torna L’oreneta a La Villarroel

21/02/2023

L’oreneta, el gran èxit de crítica i públic de la passada temporada a la cartellera barcelonina, torna a La Villarroel el 12 d’abril. L’obra, escrita per Guillem Clua i dirigida per Josep Maria Mestres, està protagonitzada per Emma Vilarasarau i Dafnis Balduz.

L’oreneta, que va gaudir d’un èxit aclaparador a La Villarroel la temporada passada, va ser la gran triomfadora dels Premis Butaca, els guardons del teatre català atorgats en votació popular.

Els premis al Millor Muntatge Teatral, Millor Text per a Guillem Clua, Millor Direcció per a Josep Maria Mestres, Millor Actriu per a Emma Vilarasau i Millor Actor per a Dafnis Balduz, van coronar L’oreneta a la XXVIII Edició dels Premis Butaca.

A L’oreneta, la senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, “L’Oreneta”, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

Ara, després de l’èxit aconseguit la passada temporada, L’oreneta torna a aixecar el vol a la històrica sala de l’Eixample barceloní, La Villarroel.