Tornar

El Teatre Romea estrenarà una nova versió de Tirant lo Blanc

21/05/2024

Dins del marc del Festival Grec de Barcelona 2024 el Teatre Romea presentarà, a partir del 25 de juny, una nova versió d’un dels cims de la literatura catalana, el Tirant lo Blanc.

L’obra, escrita per Màrius Serra a partir del clàssic de Joanot Martorell, compta amb la direcció de Joan Arqué i està protagonitzada per Quim Àvila, Laura Aubert, Judit Neddermann, Moha Amazian, Neus Ballbé, Clara Mingueza, Ireneu Tranis i Agnès Jabbour. Aquesta nova versió és una producció del Teatre Romea i Grec 2024 Festival de Barcelona.

Escrita fa més de cinc cents anys, Tirant lo blanc és un pilar de la literatura cavalleresca. Agafant els capítols més èpics de les aventures del cavaller de València, i des d’una perspectiva trencadora i actual, seguirem a Tirant i Plaerdemavida en un naufragi fins les costes del nord d’Àfrica i en el seu llarg periple per tornar a casa, a Constantinoble, amb la seva estimada Carmesina. Un història plena de perills, amors i conflictes que ressonen, a través del temps, fins al món d’avui dia.