Tornar

Els Grans Teatrerus Segueixen de Gira pels Teatres de Focus

20/03/2024

Grans teatrerus, l’iniciativa de carácter social d’Àfora, segueix endavant amb activitats com les que han tingut lloc les últimes setmanes, en les que participants del projecte han pogut compartir les seves experiències amb les figures teatrals que han pogut veure en directe gràcies a aquest programa.

El passat 5 de març els Grans Teatrerus van poder gaudir de la funció Voltaire/Rousseau. La disputa al Teatre Romea, una obra de Jean-François Prévand protagonitzada per Josep Maria Flotats i Pep Planas i van poder gaudir d’una xerrada prèvia amb els dos intèrprets de l’obra, que els van desvetllat algunes interioritats de l’obra. I el passat dijous 14 de març els Grans Teatrerus van repetir l’experiència amb Elling, a La Villarroel, on van poder gaudir d’una xerrada amb David Verdaguer prèvia a la funció del vespre i un col·loqui postfunció amb tota la Cia.

Així doncs aquesta iniciativa de caràcter social, liderada per Pepe Zapata i englobada dins del hub de pensament Àfora, segueix endavant i cada vegada amb més atenció per part de públic i mitjans.