Return

Losers

minutes
Losers

Losers és una comèdia romàntica. Ella es diu Sandra i és una soltera que voreja els quaranta, que està tan perduda com quan en tenia 15 i que busca l’amor desesperadament. El busca a tot arreu, fins i tot a internet, encara que ho trobi de losers. Ell, el Manel, és un dependent d’una botiga de telefonia mòbil de més de quaranta, que acaba de ser abandonat per la seva nòvia, que se n’ha anat amb un teleoperador colombià.

Ella va a la botiga per donar de baixa el mòbil de la seva mare morta, i el que havia de ser un trànsit avorrit i pesat es converteix en el dia més important de la seva vida.
Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? L’enamorament i l’amor són molt bonics i molt idíl·lics, però el dia a dia potser és una mica més difícil, i una mica menys de color de rosa. La Sandra i el seu venedor hauran de conviure amb les particularitats de l’altre, i els nostres protagonistes tenen unes peculiaritats ben peculiars. Així doncs, la comèdia està servida.

Espectacle en català

Durada: 1 hora i 20 minuts aprox.

DRAMATÚRGIA: Marta Buchaca
DIRECCIÓ: Marta Buchaca

REPARTIMENT:
Alba Florejachs (Sandra)
Jordi Díaz (Manel)

VEU EN OFF:
Jordi Banacolocha
Mercè Comes
Maife Gil

ESCENOGRAFIA: Sebastià Brosa
VESTUARI: Laia Muñoz
IL·LUMINACIÓ: David Bofarull
ESPAI SONOR: Imma Sust
CARACTERITZACIÓ: Toni Santos

PRODUCCIÓ: La Villarroel i FAIG Produccions

COL·LABORA: Misako i Cottet