Tornar

Escape Room 2: Arriba, al Teatre Condal, la segona part d’aquest thriller aclamat per públic i crítica.

15/12/2023

Dimarts 12 de desembre de 2023, es va estrenar, al Teatre Condal, Escape Room 2, continuació directa de la primera part que va conquistar a milers d’espectadors tant al teatre com a Netflix, plataforma on es va estrenar la seva versió cinematogràfica. L’espectacle, protagonitzat per Joel Joan, Paula Vives, Borja Espinosa, Agnès Busquets i Irene Jódar, és una producció d’Arriska, Nakatomi i Focus.

L’equip conformat per Hèctor Claramunt i Joel Joan torna a presentar-nos els personatges originals que, en aquesta nova entrega, s’hauran d’enfrontar, un cop més, a un joc perillós i pervers i a proves que posaran en perill les seves vides mentre surten a la llum obscurs secrets i veritats oblidades.

Amb aquesta segona part de la saga, Escape Room 2 puja les apostes amb un muntatge ple de tensió, a mig camí entre el thriller i la comèdia, i amb dispositius tècnics i recursos escenogràfics que deixaran al públic bocabadat.

I és que, tant per les quatre víctimes com per les espectadores i espectadors del Condal, el joc no ha fet més que començar.