Tornar

Dani Rodríguez Millán

02/01/2024

Com t’autodefiniries com a espectador/a de teatre? Què t’agrada, què no? Quins tipus d’espectacles t’agraden? Quines “manies” tens? Quins hàbits? Amb qui acostumes a anar-hi?
Espectador pasiu amb la intenció d’entretenir-me i divertir-me. Acostumo a quadrar agenda laboral i cultural amb antelació, acostumbrat a agafar passadís en la mesura del possible. M’agraden espectacles de comèdia, de suspens/intriga, monòlegs i musicals. Vaig amb la meva dona habitualmente, a vegades amb els fills i esporàdicament sol.

Quines altres activitats culturals, més enllà del teatre, practiques habitualment?
Espectacles musicals i concerts; dansa i òpera també hem provat. La màgia també m’agrada.

Quin és el millor record que tens d’un espectacle del Teatre Condal?
La cara d’emoció i d’atenció dels meus fills amb lespectacle Gerònimo Stilton.

I dels altres teatres de Focus (Teatre Romea, Teatre Goya, La Villarroel)?
El selfie amb un dels meus actors preferits, Joan Pera.

Quines expectatives tens d’aquesta temporada del Teatre Condal? Què destacaries dels espectacles programats? Què és el que més t’ha sorprès? Què és el que més ganes tens de veure?
Unes expectatives altes de poder comprovar a les estrenes de les obres la qualitat de l’espectacle programat com els que de moment hem pogut asistir. Els musicals Alan i L’amor particular ens van sorprendre molt gratament.

Amb quins 3 valors associes l’experiència d’anar al Teatre Condal?
Emoció.
Diversió.
Satisfacció.

Quina és la teva principal motivació per ser membre del Consell de Públics del Teatre Condal?
Poder asistir a les estrenes de les obres i compartir les experiències viscudes i aprendre dels altres membres del Consell.

Per a què creus que pot servir el Consell de Públics?
Per fer un feedback al director i a la programació del teatre i comprovar de primera mà l’efecte real que provoca l’obra en l’espectador.

Què creus que pots aportar com a membre del Consell de Públics?
El meu petit gra de sorra i la meva modesta opinió i vivència de l’espectacle i de la meva vida en relació a la cultura.