Tornar

Mònica Mussons

02/01/2024

Com t’autodefiniries com a espectador/a de teatre? Què t’agrada, què no? Quins tipus d’espectacles t’agraden? Quines “manies” tens? Quins hàbits? Amb qui acostumes a anar-hi?
Quan vaig al teatre m’agrada sentir emocions. M’agrada riure, però també sentir angoixa, tristesa, que quan surti no em senti indiferent. També m’agraden els musicals. M’agrada anar-hi el cap de setmana perquè estic més descansada, però també hi puc anar entre setmana. Normalment hi vaig amb la meva filla, estudiant d’art dramàtic, i així em dona una opinió més “professional”. Ella també em fa anar a espectacles de petit format, no tan comercials.

Quines altres activitats culturals, més enllà del teatre, practiques habitualment?
Alguna vegada vaig a espectacles de dansa, i al cinema per descomptat.

Quin és el millor record que tens d’un espectacle del Teatre Condal?
Vaig veure Escape Room 1 amb tota la família (no aficionats al teatre) i ens ho vam passar molt bé. Aquest any he vist Un amor particular, i també em va agradar.

I dels altres teatres de Focus (Teatre Romea, Teatre Goya, La Villarroel)?
Per dir una obra de cada teatre, acabem de veure Love, love, love i ens ha agradat molt. També vaig veure El cos més bonic que s’haurà trobat mai i em va impressionar la gran actuació del Pere Arquillué. La temporada passada també vam anar a veure La trena, i segons la meva filla, una actuació brutal de totes les actrius.

Quines expectatives tens d’aquesta temporada del Teatre Condal? Què destacaries dels espectacles programats? Què és el que més t’ha sorprès? Què és el que més ganes tens de veure?
Veig que les obres que queden són molt divertides, per passar-s’ho bé. Potser m’agradaria anar a veure Escape Room II, i el musical Alan.

Amb quins 3 valors associes l’experiència d’anar al Teatre Condal?
Diversió.
Qualitat.
Experiència.

Quina és la teva principal motivació per ser membre del Consell de Públics del Teatre Condal?
Donar la meva opinió, saber com funciona el món del teatre des de dins, i per descomptat, poder gaudir de l’estrena d’alguna obra.

Per a què creus que pot servir el Consell de Públics?
Apropar les idees i opinions del públic als professionals del món del teatre.

Què creus que pots aportar com a membre del Consell de Públics?
Poder aportar idees com a persona aficionada al teatre, però sense implicació professional.