Tornar

Èxit Total del Cap Butaca Buida

20/03/2024

Aquest passat dissabte 16 de març s’ha dut a terme la primera edicio de Cap butaca buida, una iniciativa d’ADETCA, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputacio de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona i l’èxit ha estat total.

Un total de 55.583 entrades venudes per a un porcentatge del 92% d’ocupació han fet d’aquest dia un rècord mundial d’espectadors de teatre.

La iniciativa, que comptava amb 176 espectacles oferts en 145 espais teatrals associats a la proposta, va omplir des de bon matí, quan els teatres s’omplen de famílies que assisteixen als espectacles infantils, així com propostes per a públic adult a l’hora del vermut, un horari cada cop més habitual en moltes ciutats europees, fins a la tarda i al vespre, els horaris més habituals les sales del nostre país, que van estar plenes a vessar.

Pel que fa als teatres del Grup Focus cal destacar el gran èxit de la iniciativa, exhaurint les entrades de tots els espectacles que ocupaven la cartellera dels Teatres Goya, Romea, La Villarroel i Condal, amb èxits de crítica i públic com Elling, Escape Room 2, Voltaire/Rousseau. La disputa i La trena, entre d’altres

Després del que ja s’ha considerat la gran diada teatral del país, un Sant Jordi de les arts escèniques, ja hi ha data per a la segona edició, que tindrà lloc el 22 de març de 2025.