Tornar

Focus dissenya i produeix els Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell de la mà d’El Periódico

27/03/2024

Els Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell posen en valor l’esforç del teixit empresarial català i la seva contribució al progres. Enguany, el resultat del esforç de les empreses es tradueix en creació d’ocupació.

Entre els 6 primeres premis es troba la empresa +industria 4.0, primera edició d’aquest premi que recau sobre Picvisa per utilitzar la intel·ligència artificial en el procés de reciclatge. Un altre premi destacable és el de l’empresa +innovadora, que aquest any ha recaigut sobre Peptomyc per trobar una teràpia revolucionaria per lluitar contra el càncer. Per últim, dins d’aquest bloc, es vol destacar el premi empresa +inclusiva que aquest any recau sobre Do Good, una iniciativa per ajudar a les nenes a que segueixin sent nenes lluitant contra el matrimoni infantil.

Per altra banda, el premi Empresari de l’Any va recaure sobre Marco Sansavini pel seu lideratge al front de Vueling. Finalment, es va tancar la gala amb l’entrega del premi Empresa de l’Any atorgat a Aigües de Barcelona per la seva recerca de respostes per garantir la qualitat de vida urbana i la protecció mediambiental.