Tornar

Grans Èxits als Teatres de Focus

20/03/2024

Aquest inici d’any 2024 està sent un període immillorable per als teatres del Grup Focus. A la gran qualitat dels seus espectacles s’hi ha de sumar l’extraordinari èxit de crítica i públic del qual estan gaudint.

Al Teatre Condal, es manté en cartellera el que ja és el gran èxit de la cartellera catalana d’enguany, Escape Room 2, de Joel Joan i Hèctor Claramunt, la segona part del fenomen encetat fa 5 anys al Teatre Goya.

A La Villarroel, el públic continua omplint la platea per a veure, de ben a prop, l’actor més cotitzat del moment, David Verdaguer que, juntament amb Albert Prat, Albert Ribalta, Queralt Casasayas i Òscar Muñoz, protagonitza Elling.

El Teatre Goya torna a estar ple a vessar per viure l’experiència de La trena, un espectacle que ha exhaurit les localitats en totes les seves funcions per segona temporada consecutiva.

I, al Teatre Romea, s’ha viscut el retorn triomfal de Josep Maria Flotats que, amb Voltaire/Rousseau. La disputa, ha tornat a demostrar per què és considerat com una veritable llegenda del teatre contemporani.