Tornar

Instal·lada la Gran Carpa d’Alegría a Barcelona.

21/02/2024

La Gran Carpa de Cirque du Soleil ja és a Barcelona (Districte Cultural de L’Hospitalet) i s’està preparant per estrenar el proper 20 de març d’Alegría.

Un equip format per seixanta homes i dones ha estat treballant durant els darrers dies per clavar els pilots, desplegar la lona i empènyer els més de 100 pals que serveixen de suport perquè la Gran Carpa es mantingui dreta. Un moment únic que marca l’arribada de Cirque du Soleil a la ciutat i que, en aquesta ocasió, suposa l’estrena europea en carpa d’Alegría.

Amb capacitat per a 2600 persones, quatre pals d’acer de 25 metres d’alçada sostenen la carpa dreta i 500 pilones són necessàries per sostenir-la ben ancorada sobre els més de 4.500 metres quadrats d’asfalt que ocupa. La cúpula de la Gran Carpa està situada a una alçada de 19 metres i el seu diàmetre és de 51 metres.

La instal·lació completa del recinte d’Alegría, que viatja en 85 tràilers que transporten 2.000 tones de material i equip, es fa en 8 dies de treball, incloent-hi la instal·lació de la Gran Carpa, la carpa d’accés, les carpes VIP i els espais de assaig.

Alegría es podrà gaudir a Barcelona (Districte Cultural de L’Hospitalet) a partir del 20 de març del 2024