Tornar

Prime Video ja ha revelat les primeres imatges de l’anticipada sèrie original Reina Roja

15/12/2023

Prime Video ja ha revelat les primeres imatges de l’anticipada sèrie original Reina Roja que s’estrenarà molt aviat, el 29 de febrer de 2024. Reina Roja estarà disponible a més de 240 països i territoris de tot el món i està produïda per Focus i Dopamine.

L’adaptació de la primera entrega de l’exitosa trilogia de Juan Gómez-Jurado Jurado (Reina Roja, Loba Negra, Rey Blanco) compta amb set episodis protagonitzats per Vicky Luengo (Antidisturbios, Historias para no dormir) i Hovik Keuchkerian (La casa de papel, Antidisturbios). Koldo Serra (Sin huellas, La casa de papel) és el director principal juntament amb Julian de Tavira (Hernán), que signa els episodis 4 i 6.

Completen el repartiment Andrea Trepat (Mar de plástico, El club de los incomprendidos), Celia Freijeiro (Amor de madre, Vida perfecta), Nacho Fresneda (El Ministerio del Tiempo, Hospital Central),  Vicenta N’Dongo (Días mejores, En la ciudad), Karmele Larrinaga (Go!azen, Ane), Pere Brasó (70Binladens, Los últimos días), Fernando Guallar (Luis Miguel: La serie, Tras la pared), Eduardo Noriega (Inés del alma mía, Hache), Alex Brendemühl (El creyente, El sueño de Gabrielle), Urko Olazábal (Maixabel, Mithyabadi), Emma Suárez (Intimidad, La consagración de la primavera) y Selam Ortega (Madres, Reinas sin reino).

Amb un quocient intel·lectual de 242, Antonia Scott és oficialment la persona més intel·ligent de la Terra. La seva intel·ligència li va valer convertir-se en la “Reina Roja” d’un projecte policial secret i experimental, però allò que semblava un do es va convertir en una maledicció i va acabar perdent-ho tot. Quan el fill d’una magnat poderosa apareix assassinat grotescament a la seva mansió, i la filla de l’home més ric d’Espanya és segrestada, l’organització Reina Roja s’engega. Mentor, antic cap d’Antonia, recorre Jon Gutiérrez, un policia basc i temperamental a punt de ser expulsat del cos, per reactivar Antonia. El recargolat joc del gat i el ratolí en què es veuen embolicats Jon i Antonia durant la seva investigació els servirà també per descobrir que s’admiren i complementen mútuament gairebé tant com s’irriten. Reina Roja és un thriller inquietant i diferent, on la ciutat de Madrid és una protagonista més, i que combina la urgència i acció de la investigació amb la sucosa i guasona química dels seus dos protagonistes.