Tornar

LUZIA de Cirque du Soleil emprèn la recta final a Madrid i inicia rumb a Sevilla

13/05/2022

LUZIA Cirque du Soleil

Després de l’èxit a Barcelona i Alacant de Luzia, la carpa gegant del Cirque du Soleil s’acomiadarà de Madrid el 22 de gener i emprendrà rumb a Sevilla a partir del 3 de Febrer.

Som els encarregats de coordinar la campanya de comunicació i màrqueting de la gira. El nostre equip, i l’equip internacional del Cirque du Soleil han treballat per a dur a terme les gestions de premsa i les relacions públiques a nivell estatal, i la gestió i contractació de mitjans online i offline; així com la coordinació i producció de les estrenes de Barcelona i Alacant.

L’espectacle està inspirat amb Mèxic i explora la seva mitologia i els éssers fantàstics que habiten les seves llegendes. La història es basa en la gent, els llocs i les històries que defineixen Mèxic. Un viatge a través de l’imaginari mexicà, des del folklore d’abans al paisatge urbà dels nostres dies. Luzia ens transporta a un Mèxic imaginari, per somiar despert, on la “llum” alimenta l’esperit i la “pluja” assossega l’ànima. Amb una sèrie surrealista de sorpreses visuals i de números acrobàtics que treuen l’alè…, l’espectacle beu de la tradició i de la modernitat per transportar a l’escenari els múltiples llocs, cares i sons de Mèxic. Una oda poètica i acrobàtica a la cultura rica i vibrant d’un país la riquesa del qual prové d’una barreja extraordinària d’influències i conjuncions creatives; una terra que inspira sorpresa amb els seus impressionants paisatges i meravelles arquitectòniques, impulsat per l’esperit indomable de la seva gent.