Return

Mares! Maternitat a crits

minutes
Mares! Maternitat a crits

Mares! Maternitat a crits (Motherhood Out Loud), és una sèrie d'escenes breus en clau d'humor al voltant de la maternitat i les relacions entre pares i fills escrites per reconeguts dramaturgs i monologuistes nord americans contemporanis com Theresa Rebeck (creadora de la sèrie televisiva Smash i autora de Seminar) o David Cale (guanyador d’un “Premi Off-Broadway Theater” al millor monologuista).
 
Totalment imprevisible, Mares! Maternitat a crits presenta una comèdia inherent sobre les nocions tradicionals de la paternitat i celebra les profundes veritats personals que travessen i uneixen generacions. Revela, il·luminant amb una visió d’humor, emocions crues i camins rocosos que experimentem a la vida. Una obra alegre, motivant, divertida i totalment emocionant.

Durada: 1 hora i 30 minuts aprox.

AUTORS: Lesley Ayvazian, Brooke Berman, David Cale, Jessica Goldberg, Beth Henley, Lameece Issaq, Claire Lazebnik, Lisa Loomer, Michele Lowe, Marco Pennette, Theresa Rebeck, Luanne Rice, Annie Weisman i Cheryl L. West
IDEA ORIGINAL: Susan Rose i Joan Stein
VERSIÓ: Guillem Clua
DIRECCIÓ: Oriol Tarrasón

REPARTIMENT:
Lloll Bertran
Mireia Gubianas
Óscar Jarque
Sandra Monclús
Vanessa Segura

ESPAI ESCÈNIC: Txema Orriols
VESTUARI: Míriam Compte
IL·LUMINACIÓ: Txema Orriols
ESPAI SONOR: Roger Julià
CARACTERITZACIÓ: Toni Santos

PRODUCCIÓ: Focus

COL·LABORA: La tienda de mamá, Cottet i Misako

La producció original va ser estrenada per Hartford Stage. Director Artístic: Michael Wilson. Director Gerent: Michael Scotts.
Motherhood Out Loud es va estrenar a Nova York al teatre Primary Stager. Productor Executiu: Casey Childs. Director Artístic: Andrew Leynse. Director Gerent: Elliot Fox.”

Motherhood Out Loud ha comptat amb el suport de Renee Landegger, Judith Resnick i Jonathan Murray